Wake voor Oekraïne

Vanuit de Raad van Kerken Heerenveen willen we uiting geven aan onze bezorgdheid in verband met de huidige ontwikkelingen in Oekraïne. Aan mensen die daar behoefte aan hebben bieden we daarom de gelegenheid om op vrijdag 25 februari in de Vermaning binnen te komen om een kaarsje te branden en/of in gesprek te gaan met iemand anders. Er is van 17.00 tot 20.00 uur steeds iemand namens de Raad van Kerken aanwezig.

Vermaning Heerenveen open voor Oekraïne

Vanwege de oorlog die in Oekraïne plaatsvindt biedt de Doopsgezinde Vermaning in Heerenveen op vrijdag 25 februari van 17.00-20.00 uur een open huis voor iedereen die daar behoefte aan heeft. De Raad van Kerken Heerenveen organiseert deze gelegenheid vanuit het besef dat velen geschokt en bezorgd zijn door de invasie en het geweld en de onzekerheid die daarin meekomen. De huidige beelden brengen bij velen herinneringen uit het verleden naar boven en associaties met perioden van angst en onvrijheid.

Ieder die wil is van harte welkom om solidariteit te betonen en in gedachten stil te staan bij wat in de wereld gaande is. Er is gelegenheid om binnen een kaarsje aan te komen steken en om met iemand anders in gesprek te gaan. Het adres van de Vermaning is Vermaningsteeg 5, 8441 GB Heerenveen.