Vredesbijeenkomst zondag 26 september 2021 om 19.00 uur

Vredesbijeenkomst

zondag 26 september 2021 om 19.00 uur

locatie Trinitas Heerenveen

uitgaande van de Raad van Kerken Heerenveen

Muzikale begeleiding: Fedde Tuinstra

Het thema van de Vredesweek van dit jaar is Inclusief Samenleven, met als onderliggende werktitel: Wat doe jij in Vredesnaam? 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we dit met woord en gezang samen verder uitdiepen.

Iedereen praat tegenwoordig over een inclusieve samenleving, maar wat bedoelen we daar precies mee? Heeft iedereen hetzelfde beeld hierbij? Moet dat dan wel? Wil je wel een inclusieve samenleving, en wat wil of moet je daar voor opofferen? En wat krijg je er voor terug? 

De afgelopen jaren heeft de Vredesweek willen inspireren met het motto “Vrede Verbindt”. God heeft de mensen met elkaar verbonden, maar het is aan ons om daar vorm aan te geven. En zo komen we tot de vraag: Wat doe jij daar aan?